Våra hundar

Lottas hemsida 

 

Varmt välkommen till vår hemsida. Vi håller till i Ruddalen, Västra Frölunda. Se info under rubriken TRÄNING. Alla fyra hundarna tävlar i rallylydnad. Amanda i avancerad klass och de andra tre i mästarklass. Ibland tävlar vi i Freestyle och Heelwork to Music också. 

All Included Frosties Fideli

Hej, jag heter Fia och har fått diplom i mästarklass rallylydnad 2016. Ibland tränar jag freestyle med matte också. Det  är kul det med. Jag är väldigt duktig tycker matte. Ibland tar det lite tid för mig att lära mig nya saker men när jag väl förstått vad jag ska göra så glömmer jag det aldrig! Min mamma Frostie och jag är bästisar. Nu har hon blivit mormor och det tycker hon är kul!  Jag är nämligen mamma till busfröet Amanda som nu är 3 år. Jag har provat på att tävla i Freestyle och det är verkligen jätteroligt. Bäst är jag ändå på viltspår, det är superspännande att flyga fram i skogen och spåra!

All Included Frosties Fridolf

Hej, jag heter Fridolf och jag är den viktigaste hunden i vår familj. Utan mig skulle de andra aldrig klara sig, haha! Jag livar upp stämningen och ser till att alla mår bra. Speciellt vår katt tycker att jag är en himla bra polare. Jag leker med min lillasyster Fia och med mamma Frostie  och de får jaga mig i skogen. Det är det bästa jag vet!  Det värsta jag vet är när  lillsyrran har ett ben och hon läskar mig med det... då blir jag nästan galen och går till matte och säger till att hon retas. Jag gillar att träna. Matte drar med mig på tävlingar och jag är numera rallylydnadschampion sedan den 6 januari 2019. Jag  uppför mig fint och gör mitt allra bästa bästa  för då får jag massor av gott godis efteråt!  Fast ibland busar jag till det!

All Included Fidelis Blessed Amanda

Mormor Frostie

Det är jag som är Frostie, men jag heter egentligen Frostflingans Frostie Junior!  Jag har fyllt 8  år och jag är pigg och glad.

Det allra bästa jag vet är när matte och jag är på tävling. Det är så spännande och jag kan knappt hålla mig i skinnet. Vi tävlar i rallylydnad och freestyle! Jag är så grym! Innan vi ska in på banan så brukar jag yla lite och busa runt ordentligt bara för att jag har så mycket pirr i kroppen. Sen är det bara att köra!  Jag älskar att tävla och träna! Den  12 augusti 2017 blev jag rallylydnadschampion.

Jag har fått tre valpar och det är Fridolf, Wille och Fia. Jag gillar att ha många omkring mig så därför har Fridolf och Fia fått bo kvar här hemma. Det är bra tycker jag. Mitt barnbarn Amanda bor också hemma och det är underbart!Välkommen igen!

Det är jag som är Amanda och jag är 4 år. Jag är en överlevare för jag föddes med kejsarsnitt. Trots det så är jag den tuffaste av alla i familjen! Jag är inte rädd för någonting och jag tar allas ben och bestämmer över de andra. Jag tillhör lillmatte och det har jag själv bestämt. I år ska jag starta i lydnadsklass och då ska de få se vad små hundar som jag kan lyda bra! Jag är nämligen specialist på att träna och tävla. För att tala om det för alla så skäller jag högt av glädje. Matte säger att jag måste sluta med det men jag tänker att vi har alla rätt att säga vår åsikt så jag fortsätter. Man får ju tänka på hundars rättigheter, eller hur!! Trots att jag skäller så har jag just fått diplom i rallylydnad avancerad klass. Det var den 3-6 januari 2019 som jag lyckades göra 3 godkända rallyrundor på 3 dagar på My Dog, Svenska Mässan! Hurra!