Kurser

Lottas hund & hudskola

Rallylydnad, hudvård, personlig utveckling

Rallylydnadskurser

 

Tusen tack till er alla fantastiska kursdeltagare som varit med på kurser under vår och höst 2018. Nu tar Lottas hundskola en paus och kurserna startar åter den 1 april 2019.

 

Under vintern kommer jag bjuda in till promenader där vi jobbar på att behålla vår hunds uppmärksamhet när andra hundar eller människor går förbi. Välkommen att gå med!

Anmäl dig till lottaroos@live.se eller Lottas mobil 0703285602 eller på Facebook grupp: Lottas Hundskola.

 

Privatlektioner i rallylydnad, plats Ruddalen.

Kostnad 200 kr för 1/2 timma.

Betalas dagen innan och bokas: 0703-285602

 

Ta med godis, leksak, vatten till hunden, gärna täcke och varma kläder och gott humör!

 

 

Ägare och förare Lotta Roos tillsammans med Frostie och uppfödare Ewa Åhman, Frostflingans kennel. Den 12 augusti 2017 vann Frostie mästarklassen i Varberg och blev dessutom rallylydnadschampion!

 

Allmän info

 

Plats: Ruddalens Idrottscentrum. Musikvägen 55 i Västra Frölunda. Parkering 7 kr/timma. Spårvagn till Musikvägen. Gångväg 10 minuter!

 

Kurserna i rallylydnad bygger på glädje och samarbete med din hund. Jag lär ut det jag själv praktiserar. Det viktigaste för mig är att ha roligt och att hunden tycker att träningen är rolig. Vi tränar för att må bra i både kropp och knopp! Rallylydnad tränar kroppen både på vänster och höger sida.

 

För att vara med på kurserna behöver du betala din anmälningsavgift senast 2 veckor innan start. Betala till Swish nr. 0703285602

 

Kom i god tid till kursen så att du hinner rasta din hund innan vi börjar. Ta gärna med en uppfällbar stol och en filt eller bur till hunden där den kan vila medan vi tar paus eller teori. Ta med GOTT godis, leksak och vatten till dig och hunden. Gärna en termos med något varmt.

 

Det finns toalett och kaffeautomat i Ruddalen. Vi är utomhus på en gräsmatta nära parkeringen. Ta på dig kläder efter väder, det kan bli kallt på kvällen. Ta gärna täcke på hunden så att den inte blir kall när den står still och väntar eller sitter på den kalla marken.

 

Välkommen!