Kurser

Lottas hund & hudskola


Rallylydnad, hudvård, personlig utveckling


Rallylydnadskurser

 

Rallylydnad är en härlig glad hundsport där du får använda hela kroppen och rösten för att hunden ska förstå vad du vill att den ska göra. Vi belönar när den gör rätt!

 

NYHET!

Intensivkurs i rallylydnad nybörjare och fortsättning! Den 28 januari kl. 13-15. Förkunskaper: Nybörjarkurs i rallylydnad. Plats: Topphallen i Göteborgs Hundarena. Pris: 299 kr swischas till Lotta 0703285602.

 

Inomhusträning på Göteborgs Hundarena, Åskvädersgatan 1 from 11 januari tom april! Fredagar kl. 13.30-14.55. Fika 13.00. Två banor är klara när du kommer in i hallen kl. 13.30. Anmäl dig genom att swischa 100 kr till Lottas mobil 0703285602 med datum, namn och skriv sms-meddelande att du vill vara med.

 

Under vintern kommer jag bjuda in till promenader där vi jobbar på att behålla vår hunds uppmärksamhet när andra hundar eller människor går förbi.

Välkommen att gå med den 31 januari kl. 11 i Ruddalen samt den 14 februari kl. 11 i Ruddalen!

 

 Privatlektioner i rallylydnad, plats Ruddalen.

Kostnad 200 kr för 1/2 timma.

Betalas dagen innan och bokas: 0703-285602

 

 

 

 

 

Allmän info


Plats: Ruddalens Idrottscentrum. Musikvägen 55 i Västra Frölunda. Parkering 7 kr/timma. Spårvagn till Musikvägen. Gångväg 10 minuter!


Kurserna i rallylydnad bygger på glädje och samarbete med din hund. Jag lär ut det jag själv praktiserar. Det viktigaste för mig är att ha roligt och att hunden tycker att träningen är rolig. Vi tränar för att må bra i både kropp och knopp! Rallylydnad tränar kroppen både på vänster och höger sida.


För att vara med på kurserna behöver du betala din anmälningsavgift senast 2 veckor innan start. Betala till Swish nr. 0703285602 


Kom i god tid till kursen så att du hinner rasta din hund innan vi börjar. Ta gärna med en uppfällbar stol och en filt eller bur till hunden där den kan vila medan vi tar paus eller teori. Ta med GOTT godis, leksak och vatten till dig och hunden. Gärna en termos med något varmt.


Det finns toalett och kaffeautomat i Ruddalen. Vi är utomhus på en gräsmatta nära parkeringen. Ta på dig kläder efter väder, det kan bli kallt på kvällen. Ta gärna täcke på hunden så att den inte blir kall när den står still och väntar eller sitter på den kalla marken.


Välkommen!