Träning

Lottas hemsida 

 

Rallylydnadsträning

 

Rallylydnad är en härlig glad hundsport där du får använda hela kroppen och rösten för att hunden ska förstå vad du vill att den ska göra. Vi belönar när den gör rätt!


Rallylydnadsträning den 23 maj kl. 18-19 i Ruddalen, Musikvägen 55. Nybörjarskyltar och Fortsättningsskyltar. 50 kr per person betalas till Lotta via swisch 0703285602!

 


 


 

 

 

 

 

Allmän info


 Privatlektioner i rallylydnad, plats Ruddalen.

Kostnad 200 kr för 1/2 timma. Kan delas på två!

Betalas dagen innan och bokas: 0703-285602


Plats: Ruddalens Idrottscentrum. Musikvägen 55 i Västra Frölunda. Parkering 7 kr/timma. Spårvagn till Musikvägen. Gångväg 10 minuter!


Träningarna i rallylydnad bygger på glädje och samarbete med din hund. Jag lär ut det jag själv praktiserar. Det viktigaste för mig är att ha roligt och att hunden tycker att träningen är rolig. Vi tränar för att må bra i både kropp och knopp! Rallylydnad tränar kroppen både på vänster och höger sida.


Kom i god tid till träningen så att du hinner rasta din hund innan vi börjar. Ta gärna med en uppfällbar stol och en filt eller bur till hunden där den kan vila om du vill ta paus. Ta med GOTT godis, leksak och vatten till dig och hunden. Gärna en termos med något varmt.


Det finns toalett och kaffeautomat i Ruddalen. Vi är utomhus på en gräsmatta nära parkeringen. Ta på dig kläder efter väder. Ta gärna täcke på hunden så att den inte blir kall när den står still och väntar eller sitter på den kalla marken.


Välkommen!