Träning

Lottas hemsida 

 

Rallylydnadsträning

 

Rallylydnad är en härlig glad hundsport där du får använda hela kroppen och rösten för att hunden ska förstå vad du vill att den ska göra. Vi belönar när den gör rätt!

 

NYHET!

Rallylydnadskurs i Fortsättningsklassen. Förkunskaper: Nybörjarkurs i rallylydnad. Vi repeterar nybörjarskyltarna och går igenom fortsättningsskyltarna.

Pris: 595 kr swischas till Lotta 0703285602. Plats: Ruddalen. 5 fredagar i maj med början den 3 maj 2019. En grupp kl. 12-13 och en grupp kl. 13.30-14.30.

Varmt välkommen med din anmälan!

 

Inomhusträning på Göteborgs Hundarena, Åskvädersgatan 1 from 11 januari tom 12 april! Fredagar kl. 13.30-14.55. Fika 13.00. Två-tre banor är klara när du kommer in i hallen kl. 13.30. Anmäl dig genom att swischa 100 kr till Lottas mobil 0703285602 med datum, namn och skriv meddelande att du vill vara med.

 

Under våren kommer jag bjuda in till promenader där vi jobbar på att behålla vår hunds uppmärksamhet när andra hundar eller människor går förbi.

Välkommen att gå i Ruddalen den 28 mars kl. 13!

 


 

 

 

 

 

Allmän info


 Privatlektioner i rallylydnad, plats Ruddalen.

Kostnad 200 kr för 1/2 timma. Kan delas på två!

Betalas dagen innan och bokas: 0703-285602


Plats: Ruddalens Idrottscentrum. Musikvägen 55 i Västra Frölunda. Parkering 7 kr/timma. Spårvagn till Musikvägen. Gångväg 10 minuter!


Träningarna i rallylydnad bygger på glädje och samarbete med din hund. Jag lär ut det jag själv praktiserar. Det viktigaste för mig är att ha roligt och att hunden tycker att träningen är rolig. Vi tränar för att må bra i både kropp och knopp! Rallylydnad tränar kroppen både på vänster och höger sida.


Kom i god tid till träningen så att du hinner rasta din hund innan vi börjar. Ta gärna med en uppfällbar stol och en filt eller bur till hunden där den kan vila om du vill ta paus. Ta med GOTT godis, leksak och vatten till dig och hunden. Gärna en termos med något varmt.


Det finns toalett och kaffeautomat i Ruddalen. Vi är utomhus på en gräsmatta nära parkeringen. Ta på dig kläder efter väder. Ta gärna täcke på hunden så att den inte blir kall när den står still och väntar eller sitter på den kalla marken.


Välkommen!