The Work

Lottas hemsida 

 

Januari 2021 Västra Frölunda


THE WORK


Sommaren 2005 såg jag en annons i GP att Byron Katie skulle komma till Draken i Göteborg och ha en föreläsning om The Work. Jag gick dit och kände att detta är min grej! Jag anmälde mig direkt därefter till Stockholm på två-dagars kurs med Byron Katie. Det blev en helomvändning i mitt liv!

I Juni 2006 gick jag i 9 dagar på The School for The Work of Byron Katie i Tyskland och blev "facilitator", dvs en som kan göra The Work med andra! Sedan dess har jag regelbundet gjort The Work mest med mig själv men även med andra. Det är en fantastisk enkel metod i personlig utveckling som hjälper mig att må bättre inombords, leva i nuet, förlåta, försonas, bli fri och leva mer kärleksfullt och ärligt utan stress och ångest.


Vill du prova på att göra The Work? Då kan du komma hem till mig eller så gör vi The Work på telefon, Skype eller Messenger! Ring eller skriv till mig och boka tid:

Mobil: 0703285602


Läs mer om The Work, kopiera länken och klistra in i din webläsare! http://thework.com/sites/thework/svenska/


Jag älskar den här metoden! Jag skulle inte vilja leva utan detta verktyg! The Work är så bra för mig och jag blir starkare, friskare, friare och lyckligare av att göra The Work!