Våra hundar

Lottas hemsida 

 

Juli 2020 Västra Frölunda

Frostie

Hej, jag heter Fia är champion i rallylydnad. Ibland tränar jag freestyle med matte också. Det  är kul det med. Jag är väldigt duktig tycker matte. Ibland tar det lite tid för mig att lära mig nya saker men när jag väl förstått vad jag ska göra så glömmer jag det aldrig! Frostie och jag är bästisar. Jag har diplom i Freestyle klass 1 och det är verkligen jätteroligt. Bäst är ändå Heelwork to Music för det är lite lugnare för både mig och matte. Jag är mattes vårdhund och gosar mycket med matte!

Fridolf

Hej, jag heter Fridolf och jag är den viktigaste hunden i vår familj. Utan mig skulle de andra aldrig klara sig, haha! Jag livar upp stämningen och ser till att alla mår bra. Jag är kung på Heelwork to Music och just nu ligger jag på topplistan över Årets Nybörjare i HtM på SHFK. Jag har diplom i Freestyle klass 1. Det värsta jag vet är när Fia har ett ben och hon läskar mig med det... då blir jag nästan galen och går till matte och säger till att hon retas. Jag gillar att träna. Matte drar med mig på tävlingar och jag är numera rallylydnadschampion sedan den 6 januari 2019. Jag  uppför mig fint och gör mitt allra bästa bästa  för då får jag massor av gott godis efteråt!  Fast ibland busar jag till det! Det är jag som ser till att matte är glad!

Amanda

Det är jag som är Frostie! Jag har fyllt 9 år och jag är pigg och glad. Jag är mattes första Cavalier och vi började träna ihop i maj 2012 för att mattes arbetsterapeut tyckte att det var bra! Det är jag som är mattes medicin!

Det allra bästa jag vet är när matte och jag är på tävling. Det är så spännande och jag kan knappt hålla mig i skinnet. Vi tävlar i rallylydnad och freestyle! Jag är så grym! Innan vi ska in på banan så brukar jag yla lite och busa runt ordentligt bara för att jag har så mycket pirr i kroppen. Sen är det bara att köra!  Jag älskar att tävla och träna! Den 12 augusti 2017 blev jag rallylydnadschampion.Välkommen igen!

Det är jag som är Amanda och jag är 4 år. Jag den tuffaste av alla i familjen! Jag är inte rädd för någonting och jag tar allas ben och bestämmer över de andra. Jag tillhör lillmatte och det har jag själv bestämt. I år har jag startat i Heelwork to Music! Jag är nämligen specialist på att träna och tävla. För att tala om det för alla så skäller jag högt av glädje. Matte säger att jag måste sluta med det men jag tänker att vi har alla rätt att säga vår åsikt så jag fortsätter. Man får ju tänka på hundars rättigheter, eller hur!! Trots att jag skäller så har jag fått diplom i rallylydnad avancerad klass. Det var den 3-6 januari 2019 som jag lyckades göra 3 godkända rallyrundor på 3 dagar på My Dog, Svenska Mässan! Hurra! Detta året 2020 debuterade jag i Mästarklass och fick 78 p till mattes förvåning och dessutom fick jag Domarens Pris! Hurra!

Varmt välkommen. Alla fyra hundarna tävlar i rallylydnad. Amanda i avancerad klass och de andra tre i mästarklass. Ibland tävlar vi i Freestyle och Heelwork to Music också. Den här träningen är vår "FAR", fysisk aktivitet på recept! Att röra på sig är viktigt! Mobil:0703285602. Den 6 januari tävlade alla 4 hundarna i Mästarklass Rallylydnad på My Dog och fick 77 och 78 p vilket jag är jättenöjd med. Vi fick Domarens pris för att vi kämpade på så bra! I april börjar utomhusträningen i Ruddalen. Välkommen!

Fia