Våra hundar

Lottas hemsida 

 

Februari 2021 Västra Frölunda

Varmt välkommen. Alla fyra hundarna tränar rallylydnad och det ger oss jättefin mental träning och stimulans. Ibland tränar vi Freestyle och Heelwork to Music. Den här träningen är vår "FAR", fysisk aktivitet på recept! Hundarna är min medicin och livsglädje. De ger så mycket kärlek och tröst varje dag, de ger styrka när jag är svag och de hjälper mig att komma ut varje dag i naturen. De ger närhet och de ger många skratt och lyckliga ögonblick. De är mitt allt... de sover med mig på natten och när jag vilar på dagen, de är alltid med mig!

Hej, jag heter Fia gillar rallylydnad. Ibland tränar jag freestyle med matte också. Det  är kul det med. Jag är väldigt duktig tycker matte. Ibland tar det lite tid för mig att lära mig nya saker men när jag väl förstått vad jag ska göra så glömmer jag det aldrig! Frostie och jag är bästisar. Jag tränar Freestyle och det är verkligen jätteroligt. Bäst är ändå Heelwork to Music för det är lite lugnare för både mig och matte. Jag är mattes vårdhund och gosar mycket med matte!

Frostie

Det är jag som är Frostie! Jag har fyllt 10 år och jag är pigg och glad. Jag är mattes första Cavalier och vi började träna ihop i maj 2012 för att mattes arbetsterapeut tyckte att det var bra! Det är jag som är mattes medicin!

Det allra bästa jag vet är när matte och jag är på tävling. Det är så spännande och jag kan knappt hålla mig i skinnet. Vi tävlar i rallylydnad och freestyle! Jag är så grym! Innan vi ska in på banan så brukar jag yla lite och busa runt ordentligt bara för att jag har så mycket pirr i kroppen. Sen är det bara att köra!  Jag älskar att tävla och träna! Välkommen igen!

Hej, jag heter Fridolf och jag är den viktigaste hunden i vår familj. Utan mig skulle de andra aldrig klara sig, haha! Jag livar upp stämningen och ser till att alla mår bra. Jag är kung på Heelwork to Music och Freestyle. Det värsta jag vet är när Fia har ett ben och hon läskar mig med det... då blir jag nästan galen och går till matte och säger till att hon retas. Jag gillar att träna. Matte drar med mig på tävlingar för hon vill vara lite social. Jag  uppför mig fint och gör mitt allra bästa bästa  för då får jag massor av gott godis efteråt!  Fast ibland busar jag till det! Det är jag som ser till att matte är glad!

Amanda

Det är jag som är Amanda och jag är minst. Jag den tuffaste av alla i familjen! Jag är inte rädd för någonting och jag tar allas ben och bestämmer över de andra. Jag tillhör lillmatte och det har jag själv bestämt. I år har jag startat i Heelwork to Music! Jag är nämligen specialist på att träna och tävla. För att tala om det för alla så skäller jag högt av glädje. Matte säger att jag måste sluta med det men jag tänker att vi har alla rätt att säga vår åsikt så jag fortsätter. Man får ju tänka på hundars rättigheter, eller hur!! Hurra!

PS. Jag är väldigt väldigt kelig och jag är den som allra bäst sköter om min matte genom att gosa med hinne när hon vilar middag, då ligger jag alltid på hennes mage så hon känner värme.

Fridolf

Fia