THE WORK


Välkommen att ringa eller skriva till mig för att boka tid. Det går bra att ses  på min mottagning, Televisionsgatan 2a eller att göra The Work på telefon eller Messenger.  Vi använder Byron Katies metod The Work och du fyller i ett arbetsblad, Döm din Nästa-formulär. Vi går igenom detta genom att jag ställer frågor enligt en mall som heter Medhjälparguide. Jag lär dig hur du kan göra The Work själv med hjälp av ett sk Skrivet Självhjälpsblad. Betalning sker med Swisch när du kommer och 20 % betalas vid bokning. Läs mer på www.thework.com/sites/svenska.


90 Minuter

1 Sessioner

Reiki


Välkommen att ringa eller skriva till mig för att boka tid. Behandlingen sker på min mottagning på Televisionsgatan 2a i Västra Frölunda. Jag följer rekommendationer från Förenade Reikiförbundet i Sverige. Betalning sker med Swisch när du kommer och 20 % betalas vid bokning. Välkommen att höra av dig! Läs mer om Reiki: www.reikiforbundet.se

50 Minuter

1 Session

Sorgbearbetning


Välkommen att ringa eller skriva till mig för att boka tid. Vi använder metoden från Svenska Institutet för Sorgbearbetning. Tillsammans går vi igenom sorgen och kommer ut på andra sidan där glädjen finns. Hemarbete ingår i form av läsning och övningar.  Min mottagning ligger på Televisionsgatan 2a i Västra Frölunda. Bok ingår i priset. Betalning sker med Swisch när du kommer och 20 % betalas vid bokning.  Välkommen att höra av dig! Läs mer på www.sorg.se

45 Minuter

8 Sessioner

Medveten Andning


Välkommen att ringa eller skriva till mig för att boka tid. Vi möts på Televisionsgatan 2a i Västra Frölunda. Vi går igenom 28-dagars Andningsträning enligt metoden i Medveten Andning. Hemuppgifter ingår.

Betalning sker med Swisch när du kommer och 20 % betalas vid bokning. Välkommen att höra av dig! Läs mer på www.medvetenandning.se.  

45 Minuter

4 Sessioner

Massage

Inom kort kommer jag att erbjuda avslappnande massage för att minska stress och öka välmående i livet. Välkommen!

45 Minuter

1 Session

330 kr

500 kr

1600 kr

800 kr